Zaaikalender December

Zaaien in december. Is dat eigenlijk nog wel mogelijk? Het antwoord is ja! Groenten in december zaaien kan met een beetje zorg en liefde, en met de juiste soort groenten. En mocht je een kas hebben? Dan is de keuze voor groenten in december nog groter.

Groenten zaaien in december

Er zijn een aantal soorten groenten die je prima in je moestuin of kas kunt zaaien in december. Sommige soorten hebben een propagator of kas nodig om in december te kunnen groeien, maar het is absoluut mogelijk. Bekijk hier welke gewassen je kunt zaaien in december:

Zaden van The Grow Supplier

Nu is het natuurlijk belangrijk om de juiste zaden te hebben als je wilt gaan zaaien in december. Je moestuin, groententuin, kas of propagator moet uiteindelijk wel krijgen wat het beloofd is. Daarom hebben we bij The Grow Supplier alleen hoogwaardige zaden van leveranciers met veel ervaring. Zo weet je zeker dat je moestuin de groenten krijgt die je gepland hebt!

Bekijk hieronder enkele van onze zaden, of bezoek onze zadenmarkt.

Kweekbenodigdheden van The Grow Supplier

Buiten dat je goede zaden nodig hebt om je groenten te kweken, heb je ook goede kweekbenodigdheden nodig. Denk daarbij aan kweeklampen, bodemverbeteraars en plantenvoeding. Dit helpt je bij het ontkiemen en verzorgen van je zaden zodat ze de grootst mogelijke opbrengst geven.

Hieronder een aantal van onze producten. Wil je weten wat we nog meer hebben? Bekijk dan al onze kweekbenodigdheden.

[]