...

Zaaikalender: weet precies wat en wanneer je in je moestuin kunt zaaien!

Wil je weten wat je met je moestuin in november kunt? Of welke groenten je moet zaaien in februari? Met deze zaaikalender vertellen wij je per maand welke groenten je kunt zaaien en wanneer je ze kunt oogsten.

Zaaikalender moestuin per maand

Zaaikalender juli

Zaaien in juli

Zaaikalender augustus

Zaaien in augustus

Zaaien in september

Zaaikalender oktober

Zaaien in oktober

Zaaikalender november

Zaaien in november

Zaaikalender moestuin per groentesoort

Gebruik de zoekterm “…. zaaien”. Bijvoorbeeld: ‘Courgette zaaien’ of ‘Radijs zaaien’.

Waarom onze zaaikalender gebruiken handig is

Er zijn veel mensen die enkel groenten zaaien en kweken in een bepaald seizoen. Ze beginnen met zaaien in januari of zaaien in februari. Bijvoorbeeld pepers, en vervolgens tomaten en paprika’s in maart. Vervolgens oogsten ze eind zomer tot november en is het seizoen in de moestuin klaar, denken ze. Maar, er zijn nog zoveel meer groenten die je in je moestuin kunt zaaien gedurende het jaar! Zo zijn augustus, september en oktober ook goede maanden om gewassen zoals spinazie, rucola en veldsla te zaaien. Of wat dacht je van ui, snijbiet of radijs?
 
Omdat veel mensen zich hier niet bewust van zijn hebben we voor je moestuin onze The Grow Supplier Zaaikalender ontwikkeld. De zaaikalender geeft je informatie over:
 
  • Wat je wanneer kunt zaaien
  • Hoe je dit doet per groentesoort
  • Wat je er voor nodig hebt

Naast al deze handige informatie in onze zaaikalender, helpen we je ook gelijk op weg met de juiste producten die je nodig hebt om jouw moestuin het hele jaar door om te toveren tot een bron van heerlijke, zelfgekweekte en verse groenten!

Zaden van The Grow Supplier

Om binnen of in je moestuin te kunnen zaaien heb je natuurlijk ook zaden nodig. Dat deze zaden van hoge kwaliteit zijn is essentieel, en daarom gebruiken wij bij The Grow Supplier enkel hoogwaardige leveranciers met alle benodigde certificaten en een goede ‘track record’. Op deze manier kunnen wij jullie de beste zaden leveren!

Bekijk hieronder enkele van onze zaden, of bezoek onze zadenmarkt.

Kweekbenodigdheden van The Grow Supplier

Buiten dat je goede zaden nodig hebt om groenten in je moestuin te kweken, heb je ook goede kweekbenodigdheden nodig. Denk daarbij aan kweeklampen, bodemverbeteraars en plantenvoeding. Dit helpt je bij het ontkiemen en verzorgen van je zaden zodat ze de grootst mogelijke opbrengst geven.

Hieronder een aantal van onze producten. Wil je weten wat we nog meer hebben? Bekijk dan al onze kweekbenodigdheden.