Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen   

Wij staan voor je klaar  +31 654282933

Wormenmest 35L - Franky's Flora

 14,50

- +

De Wormenmest van Franky’s Flora is een perfecte verrijking voor je potgrond of de moestuin:

✅ 100% organisch materiaal

✅ Rijke voeding voor planten

✅ Tot 25% meer gewasopbrengst

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wormenmest 35L – Franky’s Flora

De wormenmest van Franky’s Flora bestaat uit 100% organisch materiaal verteerd door wormen. Nadat ze het materiaal hebben opgegeten en uitgepoept, worden de wormen uit de grond gezeefd. Vervolgens wordt het nog een keer extra gezeefd om te zorgen dat er een mooie, droge korrel achter blijft.

Wormenmest is een goede, rijke voeding voor uw planten. Volgens een studie van Universiteit Wageningen zorgt de aanwezigheid van regenwormen voor een toename van de gewasopbrengst van wel 25% en stijgt de bovengrondse biomassa met 23%. De wormen hebben geen invloed op het stikstofgehalte in de planten die er erboven groeien.

Wormenmest compostthee

Je kan de wormenmest ook gebruiken om compostthee te trekken. Je kan het als vloeibare compost gebruiken en toedienen met een gieter of plantenspuit. Je maakt het door een halve liter wormenmest in 10 liter water te zetten. Doe er 50 gr melasse bij en laat het met een luchtpomp een paar dagen staan. Vervolgens filter je het en je hebt vloeibare bladvoeding.
- +

Reviews

4/5

“Super fijn product voor een mooie prijs! Goede service van de Growsupplier. Erg goed. Dik tevree. Mijn pepertjes doen het er goed mee!”

Rob van Ewijck
5/5

“Vlotte bestelling en vlotte levering. Doe zo voort!”

Tim
0