Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen   

Wij staan voor je klaar  +31 654282933

Vintage Wine tomaten zaden

 1,69

13 op voorraad

- +

Soort: Solanum lycopersicum

Inhoud: 15 tomatenzaden

Vorm: Onregelmatig rond

Gewicht tomaat: +/- 300 gram

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Vintage Wine tomaten zaden kopen

De Vintage Wine tomaten zaden  produceren een van de weinige tomaten met pasteltinten. Deze lichtroze, gestreepte tomaten met een gewicht van 0,3 kg zijn versierd met goudgroene strepen.

De schil van de vrucht is vrij dun en de ronde vorm heeft soms een ribbel die naar het einde van de stengel dieper wordt. Het vlezige vruchtvlees is dik met smalle zaadzakken en een klein aantal zaden. De planten produceren overvloedige oogsten en kunnen gemiddeld 1,5 meter hoog worden.

Elegant, zoet en smaakvol, met een aangename, milde smaak die bij de meeste gerechten past. Het is ook een uitstekende saladetomaat.

De soort Vintage Wine is ontwikkeld door Tom Wagners Brandy Stripe-tomatenlijnen. Geïntroduceerd door K. Sahin, Zaden BV in 1998 in Nederland. Een zeer geliefd ras bij marktkramers, hoveniers en koks.

Vintage Wine zaden

Deze Vintage Wine zaden komen van geselecteerde kwekers die hun tomaten zaden zorgvuldig isoleren en drogen vanuit hun sterkste planten. Hierdoor is de kans op ziekte nihil, en leveren onze zaden een grote kiemkracht.

Biologische tomaten zaden

Onze Vintage Wine tomatenzaden komen van een Etno botanist. Etnobotanie is de studie van de relatie tussen mens en plant. Door hier rekening mee te houden worden de planten, en daardoor tomatenzaden, strikt biologisch geteelt.

Reviews

4/5

“Super fijn product voor een mooie prijs! Goede service van de Growsupplier. Erg goed. Dik tevree. Mijn pepertjes doen het er goed mee!”

Rob van Ewijck
5/5

“Vlotte bestelling en vlotte levering. Doe zo voort!”

Tim
0