Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen   

Wij staan voor je klaar  +31 654282933

Tuinkers zaden

 1,95

Uitverkocht

Herkomst zaden: Polen

Inhoud: 10 gram

Producent: Toraf

Plantenpaspoort: Ja

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Tuinkers zaden kopen

Tuinkers heeft een uitgesproken kruidige smaak, ze zijn een rijke bron van vitamine C, B en mineralen zoals kalium, magnesium, calcium, zwavel en sporenelementen. Ze zijn een krachtige antioxidant. Ook versterkt tuinkers het lichaam en verbetert het de conditie van de huid, nagels en haren. Tuinkers stimuleert de eetlust en de spijsvertering, verlaagt de bloedsuikerspiegel en wordt daarom speciaal aanbevolen voor diabetici. De tuinkers zaden van Toraf zijn GMO-vrij.

De aangeboden planten komen van de Poolse producten Toraf, en zijn voorzien van een plantenpaspoort afgegeven door een daartoe bevoegde instantie op grond van: Verordening (EU) 2016/2031 van het Europees Parlement en de Raad van 26 oktober 2016 betreffende beschermende maatregelen tegen plantenplagen. De verpakkingen van toraf hebben een batchnummer en uiterste gebruiksdatum. Echter hebben de verpakkingen niet de Nederlandse taal.

Tuinkers zaden kopen bij The Grow Supplier is dus een veilige keuze.

Geteste tuinkers zaden

Deze tuinkers zaden worden door Toraf in het laboratorium getest op onder andere kiemkracht, puurheid van het zaad en vochtgehalte. De tests die gedaan worden zijn volgens de richtlijnen van ISTA (Internationaal Seed Evaluation Associaton).

Biologische tuinkers zaden

De tuinkers zaden zijn biologisch geoogst en getest. Op de verpakking staat een uiterste gebruiksdatum en het ‘batch’ nummer.

Uitverkocht

Reviews

4/5

“Super fijn product voor een mooie prijs! Goede service van de Growsupplier. Erg goed. Dik tevree. Mijn pepertjes doen het er goed mee!”

Rob van Ewijck
5/5

“Vlotte bestelling en vlotte levering. Doe zo voort!”

Tim
0