Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen   

Wij staan voor je klaar  +31 654282933

Black Zebra tomaten zaden

 2,19

10 op voorraad

- +

Soort: Solanum lycopersicum

Inhoud: 15 tomatenzaden

Vorm: rond

Gewicht tomaat: 85 tot 175 gram

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Black Zebra tomaten zaden kopen

Deze Black Zebra tomaten zaden leveren een natuurlijke en gestabiliseerde kruising tussen Green Zebra en Black Tomato, gekruisd door Jeff Dawson. De kruising is gemaakt ergens in de afgelopen 10 tot 20 jaar.

De vrucht lijkt qua grootte en vorm erg op de Green Zebra, is perfect rond en heeft meestal een diameter van ongeveer vier tot vijf centimeter. De vrucht is paars-mahonie met verticale donkergroene strepen, en de binnenkant heeft een mahonie vleeskleur. De smaak is uitzonderlijk rijk en complex met hints van rook en zoetheid, wat wijst op de oorsprong van zwarte tomaten. Deze soort is zeer rijk aan antioxidanten.

De vruchten zijn perfect om rauw te eten, soepen, sauzen, salades en bruschetta, ze behouden hun unieke smaak wanneer ze slechts kort worden verwarmd.

De planten staan bekend om hun goede en overvloedige opbrengsten, lange groeikracht en goede weerstand tegen ziekten en droogte.

Black Zebra zaden

Deze Black Zebra zaden komen van geselecteerde kwekers die hun tomaten zaden zorgvuldig isoleren en drogen vanuit hun sterkste planten. Hierdoor is de kans op ziekte nihil, en leveren onze zaden een grote kiemkracht.

Biologische tomaten zaden

Onze Black Zebra tomatenzaden komen van een Etno botanist. Etnobotanie is de studie van de relatie tussen mens en plant. Door hier rekening mee te houden worden de planten, en daardoor tomatenzaden, strikt biologisch geteelt.

Reviews

4/5

“Super fijn product voor een mooie prijs! Goede service van de Growsupplier. Erg goed. Dik tevree. Mijn pepertjes doen het er goed mee!”

Rob van Ewijck
5/5

“Vlotte bestelling en vlotte levering. Doe zo voort!”

Tim
0